Objekti


Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo i ove godine počastvovani dobijanjem #TravellerReviewAwards2023 nagrade, a najviše zahvaljujući našim dragim gostima, koji smeštaj na našem salašu rezervišu na Booking.com stranici i na istoj ostavljaju svoje recenzije, na koje obraćamo posebnu pažnju.

U ovim trenucima nanovo bivamo podstaknuti da u ono što verujemo i volimo ulažemo još više, jer se trud svaki put nagradi i isplati.

SOBE

U sklopu kompleksa raspolažemo sa ukupno 20 dvokrevetnih soba sa zasebnim kupatilima, sa do dva pomoćna ležaja, opremljene klimom, telefonom i kablovskom televizijom.

LUX SOBE

LUX sobe u etno stilu, opremljene su nameštajem ručne izrade, poseduju francuski ležaj i dva pomoćna ležaja. Kupatila su opremljena jacuzzi kadama.

Obe ove LUX sobe imaju mini bar, kablovsku televiziju, telefon i izlaz na balkon.

RESTORAN

Restoran raspolaže sa salom od 200 mesta i dve terase, pogodan za organizovanje proslava i poslovnih ručkova.

PEČENJARA

Kao poseban doživljaj izdvajamo mini restoran – ognjište koje će evocirati Vaše uspomene na vreme kada se jelo pripremalo na tradicionalan način.

Za ljubitelje pečenja u našoj pečenjari se peče sač i ražanj, odnosno teletina, jagnjetina, jaretina i prasetina, dok se suhomesnati proizvodi dime u pušnicama, pa gosti mogu uživati u domaćem proizvodu.

KONGRESNA SALA

U okviru kompleksa „Jelen salaša“ nalazi se kongresna sala, kapaciteta 80-100 osoba.

BAZEN

U toplim danima, naši gosti imaju mogućnost korištenja otvorenog bazena, dimenzija 8×4 metra.

TERASE

Naši gosti biraju mogućnost korišćenja jedne od dve terase, za ručak na otvorenom.

IGRALIŠTE

Najmlađim posetiocima obezbedili smo zabavu na dečijem igralištu.